Postingan

Menampilkan postingan dari September, 2012

PES 2013 - GP Point Changer 1.0

Gambar
Assalamu'alaikum.
Buat teman-teman yang sekarang lagi main PES 2013 khusunya Become a Legend dan Master League, mungkin tool GP Point Changer 1.0 akan berguna. Lumayan lah, bisa buat beli pemain di Master League dan beberapa skill di Become a Legend. Toolnya bisa di lihat di bawah ini :


PES 2013 - GP Point Changer 1.0

PRO EVOLUTION SOCCER 2013 - RELOADED (NEW LINK DOWNLOAD)

Gambar
DOWNLOAD PRO EVOLUTION SOCCER 2013

Pro Evolution Soccer 2013 (also known by fans as PES 2013 and known officially as World Soccer Winning Eleven 2013 in Asia) is a video game sequel to the 12th edition in the Pro Evolution Soccer series developed and published by Konami Digital Entertainment, Inc.
This fall Pro Evolution Soccer strides back onto the pitch to showcase dazzling new skills. Pro Evolution Soccer 2013 returns to the roots of football with unique levels of control plus major emphasis on the individual style of the world’s best players. Thanks to feedback from dedicated fans, PES2013 offers total freedom to play any kind of ball, which for the first time includes full control over shooting and the first touch. Endorsed by Cristiano Ronaldo, PES will continue to push boundaries, perfectly reflecting the genius of top level players and capturing the essence of modern teamwork. The result will be the most faithful recreation of modern day soccer to date.
Features
PES FC Puts the…

PESEdit.com 2013 Patch 1.0

Gambar
PESEdit.com 2013 Patch 1.0 - RELEASED!


Features:

Added Arminia Bielefeld & BATE BorisovFull Bundesliga & 2. BundesligaCorrect kits for all Premier League & Liga ZON Sagres teams + Argentina, Brazil, Colombia, Netherlands, South Korea, UruguayCorrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable playersFixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and SevillaFixed some transfers (mainly bigger teams)Includes first DLC (Celta, Depor & Valladolid stadiums, kits for 37 teams)Removed blur

NOTE Transfers ARE NOT completely correct (at all), we tried to fix some of the most important teams but it is impossible for us to transfer and create as many players as are missing. Transfers will be updated a lot when the second DLC gets released. (mid October)

List of New Songs: (will be updated with more tracks in upcomding patch versions)

Default - Django DjangoBlue Cassette - Friendly FiresThe Wave - Miike SnowSleep Alone - Two Door Cinema…

PRO EVOLUTION SOCCER 2013 - RELOADED

Gambar
DOWNLOAD PRO EVOLUTION SOCCER 2013

Pro Evolution Soccer 2013 (also known by fans as PES 2013 and known officially as World Soccer Winning Eleven 2013 in Asia) is a video game sequel to the 12th edition in the Pro Evolution Soccer series developed and published by Konami Digital Entertainment, Inc.
This fall Pro Evolution Soccer strides back onto the pitch to showcase dazzling new skills. Pro Evolution Soccer 2013 returns to the roots of football with unique levels of control plus major emphasis on the individual style of the world’s best players. Thanks to feedback from dedicated fans, PES2013 offers total freedom to play any kind of ball, which for the first time includes full control over shooting and the first touch. Endorsed by Cristiano Ronaldo, PES will continue to push boundaries, perfectly reflecting the genius of top level players and capturing the essence of modern teamwork. The result will be the most faithful recreation of modern day soccer to date.
Features

PES FC Puts the…

Game Simple yang Mengasah Otak : Inertia

Gambar
Assalamu'alaikum....
Kali ini saya akan menceritakan sebuah game yang membuat otak kita berpikir dengan cerdik.
Awal mulanya, saat meminjam laptop teman saya, saya disuguhi game yang bernama inertia. Ketika dengar kata itu, aku langsung ingat ke salah satu pelajaran Fisika kelas XI, yaitu Momen Inersia. Inersia sendiri adalah keadaan dimana suatu benda akan terus bergerak pada kecepatannya saat ini tanpa berubah arah, hingga ada gaya yang menyebabkannya mengubah kecepatan atau arahnya.
Kembali lagi ke game, setelah mencobanya, akhirnya saya memutuskan untuk mencarinya di rumah dan melanjutkannya hahaha. Dan berikut ini SS nya :


Bagi kalian yang ingin mencobanya silahkan download di sini
Download: Inertia.exe Mungkin bagi kalian yang masih haus akan game yang mengasah otak, bisa nyari di website ini

Oke, selamat mencoba ya!!!

Harapan untuk Pak SBY....

Gambar
Assalamualaikum...
Halo sobat blogger, tau nggak kalau hari ini orang nomor satu di Indonesia yaitu Bapak Susilo Bambang Yudhoyono lagi ulang tahun? Sebenarnya sih saya juga nggak tau, terus gimana taunya?
Jadi gini, waktu lagi twitter-an, tiba-tiba kaget dengan TTWW yang ada. Yap, salah satunya adalah trends dengan tulisan SBY. Dan setelah saya klik, ternyata..... Pak SBY ultah, wow. *kaget* Saya juga sempet njepret nih SS nya 



Karena penasaran, langsung nyari deh biografi SBY di wikipedia *telat*. Dan ternyata pak SBY memang lahir tanggal 9 September 1949, sekarang beliau berusia 62 tahun looh. 
Semoga dengan pertambahnya umur, pak SBY menjadi pemimpin yang adil dan bijaksana, selalu diberi kemudahan dan petunjuk oleh Allah subhanahuwata'ala dalam memimpin rakyat yang beraneka suku dan budaya ini, dan juga pak SBY dapat memberantas membereskan kasus KKN dan teroris di Nusantara. Amin.
Satu lagi, tetap semangat ya pak!

PESedit.com 2012 Patch 4.1 + 4.1.1

Gambar
PESedit.com 2012 Patch 4.1 + 4.1.1 - RELEASED



New Features:
Faces: Around 50 new faces (e.g. Agüero, Cristiano Ronaldo, Modric)Kits: Aalen, Alcorcon, Almeria, Athletic Club, Aue, Barcelona, Barnsley, Bayern München, Bielefeld, Blackburn, Bochum, Bolton, Bremen, Celta Vigo, Cittadella, Deportivo La Coruna, Dortmund, Eintracht Frankfurt, Elche, FSV Frankfurt, Fulham, Fürth, Genoa, Girona, Hannover, Hercules, Hertha BSC, Juventus, Kaiserslautern, Köln, Las Palmas, Lokomotiv Moscow, Malaga, Manchester City, Manchester United, Murcia, Mönchengladbach, Napoli, Norwich, Nottingham Forest, Nürnberg, Pescara, Rayo Vallecano, Reading, Real Madrid, Regensburg, Southampton, Sporting CP, St Pauli, Steaua, Valencia, Villarreal, West Ham Selector: Simplified switches selection Teams: 2 new teams: Ternana & Spezia Transfers: Completed summer transfers + many newly created players
How to use:
Switch PESEdit.com EURO 2012 Patch OFF (skip if you don't have the EURO patch) Delete the folders 'p…